Sista festen

Mer än framtidens Begravningsbyrå

Kontakta oss

Fira ditt liv med nära och kära

Det är inte så galet som det först kan låta, faktum är att människor redan gör detta, men främst i länder som USA. En samling av vänner och familj för att fira ett liv som inom kort skall passera. En väldigt fin idé i grunden tycker vi, och därför vill vi på Widlunds föra detta koncept till Sverige.


Istället för att sörja sina nära och kära för deras bortgång, varför inte fira det underbara liv som varit. Du firar inte bortgången, utan firar det liv som nu lider mot sitt slut.

Vem kan en sådan fest då passa för?

Någon som är obotligt sjuk som vill samla sina nära och kära i en varm miljö för att minnas den fina tid som varit. Kanske är du äldre och vill samla gamla vänner från förr och prata om alla fina minnen ni delar tillsammans. En sista fest enligt dina önskningar, på platsen som ligger dig varmast om hjärtat.

Hur kan en fest se ut?

Festen sker helt på dina villkor, på platsen du önskar och med personerna du älskar. Vi hjälper dig helt enkelt med planering, bokning och övrig kontakt som önskas. Tanken är att underlätta för dig som inte längre har orken till att sköta allting själv.

Har du funderingar?

Om du har frågor eller funderingar så är du självklart välkommen att ringa och fråga. Vill du planera en fest eller helt enkelt bara vill veta mer om Sista festen, kontakta oss.

Kontakta oss