Mer än framtidens Begravningsbyrå

En begravningsbyrå för alla

Vi står för allas lika värde!

Kontakta oss

Alla timmar på dygnet, alla dagar på året

Välkommen till Widlunds Begravningar

Etablerades 2018 i Göteborg av Mac Widlund, en begravningsbyrå som är öppen för alla. Widlunds begravningar är helt politiskt och religiöst obundet. De förtroenden vi får hanteras med största sekretess och absolut tystnadsplikt.

Widlunds Begravningar

Läs mer om oss

Planering

Döden har många ansikten och kan komma plötsligt. Sorg, saknad och hjälplöshet kan uppstå.
Vad behöver jag göra? Vem vänder jag mig till med med alla frågor? Widlunds Begravningar hjälper er med myndighetskontakter, bokningar, annonser m.m.

Läs mer

Sista festen

Istället för att sörja sina nära och kära för deras bortgång, varför inte fira det underbara liv som varit. Du firar inte bortgången, utan firar det liv som nu lider mot sitt slut.

Det är inte så galet som det först kan låta, faktum är att människor redan gör detta, men främst i länder som USA.

Läs mer

Minnesrum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Läs mer

Service & Partners

Vill du att vi kontaktar dig?

Ibland har vi svårt att svara i telefon direkt eller om du själv inte kan ringa just nu, så går det jätte bra att lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp.

Widlunds Begravningar

Byvägen 18

438 36 Landvetter

Vilka är vi?

 Widlunds begravningar är helt politiskt och religiöst obundet. De förtroenden vi får hanteras med största sekretess och absolut tystnadsplikt.